Top Model finalen

2009-11-22 @ 20:10:07

För er som missade programmet ikväll och tänkt se reprisen, läs inte!

Teyona stod som vinnare efter dagens avsnitt. Fel, enligt mig. Jag tycker att Allison var med speciell&unik, vilket är vad dem säger att de söker efter. Jag gillade hennes alien-liknande utseende och hon är den som gjort den största förvandligen från början. Hon har verkligen gjort ett stort steg och jag gillar hennes bilder. Visst, hon hade "one-way-look" från början, men hon löste det riktigt bra och utvecklades, både som Cover Girl och runway men inte allra minst som high-fascion plåtningar. Nog för att hon kommer få jobb ändå, men enligt mig var hon den värdiga vinnaren.

Kommentarer
Postat av: Kc

I know de sjung braa för att vara liten :O

2009-11-22 @ 20:12:09
URL: http://kassiie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jaha okej =/ för jag tycker låtarna som är med är riktigt bra! The killers muse lykke li och sådär!

2009-11-22 @ 20:28:43
URL: http://emsmess.blogg.se/
Postat av: vexy

håller med - dock tycker jag det är ganska roligt att se top model, de senaste åren tycker jag inte att finalisterna varit "wow"-vackra - dom har gjort sig bra på bild, men inte varit speciellt utmärkande för övrigt.

Känns lite som om modell-standarden var högre i tidigare omgångar.Ja, jag är jättenöjd med fotoväggen - hallen fick verkligen en lyft. Nu sitter vi och funderar på vad vi ska göra med gästrummet när det nu står öde. Synd att det inte är lite lite lite större så jag kunde göra om det till fotostudio.Hur går du i skolan tis, ons?

2009-11-22 @ 22:01:51
URL: http://vexy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback