Ensam frisk?

2009-11-25 @ 15:18:23

Halkbanan gick bra. Var lite läskigt i början men sen gled Linnéa och jag på rätt bra, haha! Att vända upp och ner i bilen (slutmomentet) var värre med blåmärken från Arosfortet över allt + nyvaccinerad arm. Bara jag som är frisk av de som tagit eller? Verkar så på Facebook. Visst, det ömmar och man är trött, men jag tror det är mycket psykiskt också.

Ska ta en powernap i alla fall och traska ner i regnet till Kuriren snart.

Kommentarer
Postat av: malin

blev inte heller sjuk när jag tog den för tre veckor sedan, blev bara öm i armen :) tror som du att det mesta är psykiskt att man typ förväntar sig att man ska bli sjuk av den x)

2009-11-25 @ 16:09:32
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: vexy

Nah - vet egentligen inte om en foto - & bloggpaus hjälper. Men den lilla lilla energi jag har kvar måste jag dock ta och lägga på mig själv. Har sopat känslor och problem under mattan lite för länge - har verkligen noll energi kvar. Länge sedan jag var så här low.Men förhoppningsvis är jag snart på fötter igen.tack för alla inlägg, sms etc. tack för att du visar att du bryr dig, Det är precis det jag behöver just nu. Att någon (utöver Marcus) bryr sig och faktiskt vågar visa det. <3

2009-11-25 @ 23:29:34
URL: http://vexy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback