Sanna

2009-03-12 @ 16:51:00

 Foto: Therese Alegroth www.operfekt.com

 

FOTOGRAF SANNA EK 

Det är något magiskt. Bröllopsnervositet, tiodagars bebisar och andra inspirerande personer jag får träffa. Det är något magiskt.

Ni är varmt välkomna att höra av er om ni undrar över något eller är intresserade av att boka en fotografering. 

All kärlek / fotograf Sanna Ek

 

 

 
Mejl: sannaek_photography@live.se
(Brukar nås snabbast där!) Mejla för prisbroschyr. Presentkort finns även att beställa. 

Telefon: 070-012 28 83
Finns även på Facebook och på Instagram #sannaekphotography

 / fotograf Sanna Ek

 

 

 

Några ord från ett par av de härliga människorna jag mött: 

"När Anders och jag började planera vårt bröllop bestämde vi oss för två saker direkt – vi ville vigas vid vattnet och Sanna Ek skulle fotografera. Alla par vill ju att bröllopet blir precis så bra som man hoppats och drömt och med Sanna som fotograf visste jag att ingenting kunde gå fel (eller ja, jag visste i alla fall att även om regnet öste ner, klänning gick sönder och mormor bröt benet, så skulle bilderna i alla fall bli mästerliga). Sanna är en fantastisk, fantastisk fotograf och hennes bilder är minst sagt enastående. Hon är dessutom otroligt ödmjuk och har en smått övermänsklig förmåga att smälta in och inte märkas, vilket gav oss jättemånga härligt spontana bilder på vänner och släktingar – och oss själva inte minst – som vi aldrig hade fått annars.

Som art director på flera tidningar kan jag även yrkesmässigt säga att Sanna är en av de mest lovande unga fotografer jag stött på. Jag ser fram emot att följa hennes framtida karriär, för den kommer att bli storartat. Norpa henne medan ni kan!" - Elina & Anders

 
"Jag och min familj blev fotograferade av Sanna för Essence Vitae. Grymt fina bilder. Sanna fick oss att slappna av direkt. Även vår blyga son gillade denna unga tjej. En (då) 19-åring som står tryggt och utstrålar värme och omtanke. En tjej som det är lätt att tycka om. Sannas bilder är för oss helt unika.
Boka Sanna om du vill ha en duktig familjefotograf." -
Anna Jacobsson 
 

I mitt hjärta: Essence Vitae!

 "Min önskan var att få ett par bilder på mina döttrar som jag sedan kunde använda att göra förstoringar av.
Sanna lyssnade in, och tog verkligen till sig vad jag ville ha, men kom även med många egna ideér som visade sig bli otroligt bra!
Med sitt lugn fick hon mina flickor att slappna av och posera, och på ett snabbt och effektivt sätt fångade hon deras olika personligheter. Resultatet blev ett stort antal fantastiska bilder som vi kommer att ha stor glädje av i framtiden!
Tack Sanna!"
- Sabina Gustavsson

"Vi gifte oss i Jäders kyrka och hade lyckan att få Sanna som fotograf för att föreviga vår vackra dag. Höstkylan till trots gjorde vi en utomhusfotografering som blev otroligt bra.
Vi blev väldigt nöjda med bröllopsbilderna, så Sanna fick även fotografera vår 6 månader gamla son Johannes. Det är värmande för hjärtat att bläddra runt bland de fantastiska bilderna på vår underbara son.
Tack för ett jättebra jobb, Sanna. Med värmande hälsningar /Petri och Malin"
 

 

 

FÖRETAGSREFERENSER

Svenska Wavin AB
AMINO

 

Trackback