Musiktips efterlyses

2009-02-28 @ 20:05:46

Efter att varit väldigt tveksam i början så har jag också blivit en Spotifyare! Gick med på en Invitify via en länk på Facebook (asbra och massa tack, typ).

Men nu måste jag ha massa musiktips! Vad lyssnar du på? Någon som har en bra playlist kanske?

En hand som håller hårt för att inte förlora

2009-02-28 @ 18:47:19


Du & jag, hjärtat ♥

Schlagernight på Söder

2009-02-28 @ 17:56:26

Idag är det lördag. Lördagskväll = myskväll! Dock känns det som att vi kommer överkonsumera med onyttigheter. Var nyss nere i den lilla kiosken, som jag brukar låna telefon i när Simon inte öppnar porten (skärpning! haha). Med oss därifrån fick vi i alla fall; Dricka, jordnötter, cheeseballs, salta pinnar och massa plockgodis. Men great, nu är vi uppladdade för en kväll med Melodifestivalen! Schlagernight. Förhandsfavvo? Agnes!

Pappa och hans gamla vänner är här i lägenheten nu också. De kikar fotboll innan de ska dra ut. Jag var orolig att det kanske lät lite väl mycket från Simon´s högtalare när AC/DC strömmar ut men det var ingen fara alls, faktiskt. Vi hittade en lapp i trappuppgången:

"Vi ska ha inflyttningsfest den 28/2 och vi kommer spela mycket musik! / X och X". Dom där X:en har bott här ett tag tror jag? Så det hela verkar väldigt skumt men jag hoppas det går bra. Ingen kommer hit och bråkar bara. Och inga rakteter in på Hårcompaniet under oss igen, tack!

Wake up, sunshine!

2009-02-28 @ 11:00:19


Morgonen har innehållit
en del små trevliga saker bland annat frukost, packning till kommande veckan, SingStar maraton med lillasyster, fixat mig själv och löst ett korsord som ska skickas in så jag vinner biobiljetter!

Snart ska jag ju iväg på hudvårdsföreläsningen. Det är bara märken som går att köpa genom Amway och jag som använt dom innan vet att dom är bra! Så det ska bli kul att höra lite mer om det. Efter det så åker vi direkt in till stan. Får se vad som händer ikväll. Jag lät Simon planera kvällen, dock med en del förslag från mig:

Promenix, bio, schlagerkväll, äta ute/beställa hem mat, fotorunda, sola, mysa.


Chocoholic

2009-02-28 @ 08:11:33


En chokladbild från produktfotograferingen till "Chokladboken" i skolan. Det var så himla kul & jag vill verkligen göra det igen. Men just nu är jag sugen på att fota - allt!

A part of me

2009-02-27 @ 23:16:11

Kan man sluta med något som man hållt på med i mer än 10år? Som känns som att det har vart  f ö r a l l t i d. Som man inte längre känner något stort sug eller riktig glädje åt. Men kommer sakna ändå.. För att kunna ägna mer tid och lägga kraft på viktiga saker i livet som händer just nu som lär påverka framtiden rätt rejält. Jag känner mig som en schizofren! Fast jag har bestämt mig; Inte denna säsong. Kanske någon gång i framtiden, jag vill tro och hoppas det.

Fokus på skola, sen sista året för att senare ta studenten med bra betyg, alla val, läsa vidare (?) klara att bo ensam med Simon, ta körkort, lägga mer tyngd på foto som är mer än bara ett intresse. Jag skulle verkligen vilja vara så duktig att jag kan jobba med det i framtiden. Men just nu skulle jag vara tacksam för ett jobb överhuvudtaget. Och när kan en gymnasieelev jobba? Kvällar, helger och lov. Då behövs mera tid.

Still. A big part of me. Schizophrenia makes me doubt.


Älskade Gatukonst.se.

Release på Apaper

2009-02-27 @ 18:31:58


Har ni missat att hemsidan
Apaper.se har haft release? Ett  h e t t  tips är att kolla in!

Det är ett webmagazine, som skriver om musik och nöje här i Eskilstuna. De har bland annat en uppdaterad guide över vad som händer. De gör artiklar, reportage, skriver bloggar och om dem (!) gör intervjuer med mera om de sakerna som är det intressantaste varje vecka. De har också krönikor, tävlingar med mera. Målgruppen är ungdomar i Eskilstuna! Perfekt! Den är redan tillagd på mina Favoriter!

Just nu pågår en tävling där du kan vinna Spotifyinvites och jag vill verkligen ha en i alla fall!

Sidan kommer bara att utvecklas mer och mer (startade 2008) så följ utvecklingen eller bli själv delaktig genom att sända in en gäst krönika, eller komma med idéer bara. De vill gärna ha dina åsikter!

Läs om bland annat Hiss & Diss från den gågna veckan, krönikor, kultur, musik & nöje!

Snygg och bra sida! Apaper.se. De finns även på Facebook, gruppen heter "Apaper Magazine". Sprid budskapet du också!

Ur bloggarkivet

2009-02-27 @ 15:43:09

"För ett år sedan..". Jag tror faktiskt att jag ska göra det oftare. Det är superkul och det man gjort kanske känns lite extra meningsfullt? Om inte så kan man säkert få sig ett gott skratt precis som idag.

Så, för ett år sedan så var jag tokigt kär i en svart sjal med rosaaktiga blommor från BikBok. Den hade tagit slut på stan och jag la undan den på Tuna Park. (Den var verkligen superfin!). Men nu var problemet hur jag skulle hinna dit och om någon ville följa med. Efter som att det blev lite snabbt bestämt så åkte jag till Tuna Park ensam och i väntan på bussen tog jag själv en fika på Wayne´s. En macka om jag inte missminner mig, och en festis, förmodligen med äppelsmak. Idag använder jag tyvärr inte sjalen. Den är fin men jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till. Kanske blir ändrig på det nu?

Jag var även i fulla takter att söka sommarjobb. Dock var jag inte lika effektiv och sökte på lika många ställen som i år, men ändå. Det är ju kul att jag är så intensiv i ungefär samma period? Det kanske är nu pressen och ångesten inför sommaren (eller mest efter då alla får lön) kommer. Jag kommer inte sluta hålla tummarna eller söka så fort jag ser nått.


With great power comes great responsibility

2009-02-27 @ 12:08:06

HÄRLIGT. När jag kommer hem så ligger det en VeckoRevyn och DigitaltFoto :) Räddningen om jag inte kan sova ikväll utan min älskling; Läsa tills jag inte orkar ha ögonen öppna, haha. Hade också fått inredningstidningen från HM och det fanns ju superfina grejer där. Dom har det på webben också så kika! Heidi Klum tröjor hos Nelly.com också måste jag ju skriva med.

Nu ska jag in till stan en sväng till med mamma. Hämta lillebror som ska hälsa på ögondoktor, handla mat och lite andra små ärenden. Så har vi köpt vindruvor och annat nyttig/gott tills ikväll. Blir förmodligen Let´s Dance och Hjälp! Skönt att vara hemma, också. Att bara ta vilka kläder och det smink man vill. Samt saker som  b a r a   ä r  liksom. Det är skillnad. Vi har växt upp rätt olika med. Simon och jag är inte redo att bli vuxna- än. Vi pratade om det häromdan och kom fram till detta när vi städade lägenheten, handlade mat och toapapper, ska börja köra bil osv. Det är en hel del ansvar. Skulle dock vilja ha ett jobb. Men vilket ass man har vart mot sina föräldrar ibland? Varför inte bara hjälpt till när de bett om det? Det går så sjukt mycket enklare om man hjälps åt! Skämms faktiskt.. Får ju tjata på Simon en del och förstår dom ;) men nu är det rent, fint, finns mat och är en helshysst lägenhet inför helgen, haha. Du är så duktig hjärtat ♥ jag älskar dig en miljon varv runt jorden och tillbaka.

PUSS på att det är fredag

2009-02-27 @ 07:48:36


från Gatukonst.se. Spread your message! Or check 'em out.

Hur tomt det är utan

2009-02-27 @ 07:46:14

Medans Simon ändå står i duschen och sjunger så fint, något i stil med "Kill meee now, kill mee now..", så passar jag på att blogga lite snabbt. Ska snart kila iväg till skolan. Har bara en enda lektion idag - skönt! Och det är gymnastik. Idag ska vi faktiskt vara i en hall på Fortet (resturangen där vi i vanliga fall äter) och ha några boll-lekar. Efteråt dissar jag tacobuffén, vi ska ändå äta det hemma, och blir hämtad av mammsen som är ledig :) är tacksam för att veckan gått så fort som den ändå gjort.

Ikväll blir första kvällen utan Simon på.. länge.. vi snackar nog 6-7 veckor (kanske har vart något break?) men vi bor ju i princip tillsammans, ensamma i hans mamma´s lägenhet nu och det är  s u p e r s k ö n t. Men om man är ifrån varandra så kommer man ju på extra mycket att man tycker om varandra och hur tomt det är utan. Jag älskar dig föralltid.

Till helgen planeras träning, hudvårdsdag och ev. lagfest med fotbollen! Skulle inte vara fel att hinna träffa några vänner heller och ha tid för familjen :) kanske läsa så man kan börja på de nya fynden från bokrean? Ska kika lite idag med om jag hinner!

Har du fått nog?

2009-02-26 @ 17:32:23


Klicka på bilden eller gå in på Eskilstuna Kurirens hemsida och skriv under du också!

"I dag tar Eskilstuna-Kuriren initiativet till ett upprop mot våld, kriminalitet och organiserad brottslighet. Genom att skriva på gör du en aktiv handling och stödjer kampen mot brottsligheten."


Genuine feeling

2009-02-26 @ 11:56:16


Bild från i måndags eller från 1959?
På Kuriren satt dom i sitt gamla arkiv och kikade - superkul! En del bilder därifrån är ju verkligen klockrena. Tänkte lite på dom när jag fixade smått med denna.

Det är bara ett nummer

2009-02-26 @ 11:54:27

7. Det är antalet jobb (förutom sommarjobben) som jag har sökt här i Eskilstuna. Har inte ens fått svar av hälften men skickade iväg en ansökan precis nyss så jag håller tummarna!

2. Antalet för muppvänner som vi ska filma nu. En reporter (Tilda) med mina brillor på sig. En SMID-glidare (Michis) som ska göra parodi. This is gonna be great!

60. Så många minuter är det kvar tills vi ska få lunch. Kycklingsallad.

Lite onödig fakta såhär på förmiddagen. Det här kommer bli superkul att filma! Men samtidigt så längtar jag hem. Ska försöka lura i Simon att vi ska göra tortillapizzor ikväll. Criminal Minds med ♥ och lite städning som vi har kvar innan helgen.

Konsten att vakna innan klockan ringer

2009-02-26 @ 10:28:58

Vaknade tio minuter innan klockan ringde imorse i  p a n i k . Det var massor med trafik och människor utanför så jag var nästan säker på att vi hade försovit oss! Men så kollar jag på klockan.. tio minuter kvar?

Skola nu då. Går igenom saker i InDesign och Photoshop som jag redan kan så tiden går åt bloggen;


Vad gör ni idag?


It can only get better

2009-02-25 @ 13:56:19

• Vi har haft lunch och den var okej
• Värmen i klassrummet har dragits på
• Engelskan blev inställd
• Träffade Simon ♥
• Bara en lektion kvar och då ska vi bestämma inför TV-kvälls inspelningen imorgon
• Det luktar inte lika mycket rök ute längre
• Ikväll ska jag träffa Mamma och vi ska på produktvisning på Komvux, vill du med? :) Kontakta mig!
• Jag har inte vart onyttig
• Har idéer till mina födelsedagsbarn som snart fyller/fyllt

Have a nice day!

Måste bara skriva att dom säljer Desperate Housewives box mfl för 140kr på en bokrea här i Smedjan. Hur billigt är inte det? Det får du inte ens på Ullared (där jag köpt alla mina!). Är sugen på att köpa mera böcker också men ekonomin tillåter inte det förns på fredag.. Och SingStar spel för 199kr. Inte farligt det heller! Vill ha den där summer skivan.

Nu har vi slutat också, eller  j a g  har. Sitter och väntar på Simon. Ska hem och städa lite grann, äta hos hans mormor och morfar sen blir det ju produktvisning som jag skrev i inlägget under!


Klagomuren

2009-02-25 @ 10:23:04

• Mitt hår luktar fortfarande rök - säkert min jacka också
• Jag fryser
• Mina favoritjeans har ett hål
• Alla äter godis och jag ska vara nyttig
• Vi har matte och jag fattar nada
• Simon råkade göra hål i toalettdörren idag
• Jag har massor av saker att kolla upp men orkar inte

Have a nice day!


Brand på hotellet

2009-02-25 @ 07:29:54


Printscreen från ekuriren.se.

Direkt efter att mitt larm på mobilen hade ringt imorse så fick jag sms "Statt brinner !". Och tyvärr så var det ju sant. TV och tidningar har redan skrivit om det. Fick nästan en liten  c h o c k . En trött Simon "KOLLA UT GENOM FÖNSTRET OM DU SER NÅTT!". Jag tror att en av hans släktningar jobbar där - men jag kan ha fel.

Får hoppas att allt går bra för alla.
Ville vara på Kuriren just nu och få fotografera. Fick nästan ltie lust att göra det med min egen, för att eld är så fint ändå och (som tur är) så är det inte vanligt med så mycket eld här.

Var tvungen att gå förbi torget imorse och titta. Det var ju ett misstag! Mina kläder och inte allra minst håret stinker rök! Det var fortfarande ganska mycket rök i luften men de fanns någon slags luftpump extra på där nu, får hoppas att det hjälper - annars kommer jag ta en lång omväg hem! Såg att brandmännen och andra räddningstjänstemän fortfarande var på plats.

Händelsernas centrum

2009-02-24 @ 17:47:46

Samtidigt som kronprinsessan Victoria förlovar sig med sin Daniel (och det blir det mest påkostade bröllopet i Sveriges historia nästa försommar!) så börjar ju även Den rätte för Rosing idag kl 20.00 och jag måste ju se! ;) Hörde att det skulle vara med en 19åring, hon är 35, och hennes äldsta dotter är 15år. Måste väl kännas rätt.. skumt?

Min dags stora händelser; valde kurser inför tredje året på gymnasiet och köpte två nya böcker. Lagade god mat utan recept med Simon :) och såklart att Millan ringde från Thailand.


Dagens fynd (hittade även en annan sak som en bloggläsande, liten tjej som inte fyller om allt för länge ska få)
100 grytor och gratänger 39:-
Ljudet av ditt hjärta av Stephanie Meyer 149:-

Båda från Åhléns. Den sista boken är den tredje i serien skriven av författaren till succén Twilight.
Fick, som jag skrev tidigare, de två första i julklapp men har tyvärr inte hunnit läsa dom då jag både läser första Gossip Girl (till engelskan) och Det femte barnet av Doris Lessing (till svenskan). Men måste skynda mig för jag är så himla sugen på att läsa dom. Twilight filmen är ju grym. Fick som någon sorts abstinens i helgen & bara ville se den igen. Tur att det kommer en uppföljare! Ska lätt se den på bio också..

Jeeesus! Kollar på Den rätte för Rosing och jag vet verkligen inte vad jag ska tycka. Men orkar inte ta mig upp från soffan efter kvarvarande träningsvärk och för att jag är slut efter att ha städat och lagat mat (igen) vi kör ju som sagt storstädning/röj rum för rum. Fanns tyvärr ingen tid för träning idag.. Ska nog snart sova så jag orkar gå upp imorgon.

Så var det bestämt

2009-02-24 @ 15:02:15


Nu har jag valt. Behövde egentligen bara lägga till 150p men tog 450p så jag får extra mycket + att jag kan prova lite olika och passar det inte så hoppas jag av. Egentligen, om lektionerna skulle passa, så skulle jag kunna ha 1 termin kvar och bara gå halva veckor. Känns superlite! Vore inte fel att ha ett sidojobb..

Kurser som vi måste läsa:
Samhällskunskap A  100p
Religion A    50p
Mediekommunikation B  100p
Medieproduktion B    100p
Projektarbete    100p


Saker jag valde;

Psykologi A  50p
Matematik C  100p
Fotografisk bild B 100p
Moderna språk steg 3   100p spanska
Historia A   100p

Hoppas det blir bra :) kollade fotografyrket och jag hade redan läst allt jag behövde för behörighet till högskola.


Svåra val

2009-02-24 @ 09:31:31

Kurser


Psykologi A                                     50p
Matematik C                                 100p
Fysik A                                          100p
Fotografisk bild B                         100p
Naturkunskap B                            100p
Engelska C                                    100p
Rörlig bild B                                  100p
Moderna språk                             100p
Organisation & ledarskap               50p
Matematik D                                100p
Matematik E                                  50p
Kemi A                                          100p
Fysik B                                          150p
Svenska C                                       50p
Multimedia B                                100p

Får nästan en klump i magen & har ingen aning om vad jag ska välja. Tips på något ni tycker var/är bra och roligt? Ska i alla fall få prata lite med en av våra mentorer idag. Hoppas jag blir lite klokare på det!


Semlans dag och Årets bokrea

2009-02-24 @ 08:38:44


Idag är det Semmeldagen. Bilden togs när jag praktiserade på Eskilstuna Kuriren och bilagan Evelina gjorde sitt semeltest hos trafikpoliserna, det var jättekul och jag fick en del bra bilder. Men jag gillar denna när han spanar in semlorna med tungan i munnen, haha..

Årets bokrea börjar ju idag också! Måste kila bort till Åhléns på första rasten och köpa den tredje boken i serien om Twilight efter som att jag fick de första i julklapp. Hittar säkert mer saker och det blir som sist!

Fick nyss ett samtal från Thailand också! Millan ringde :) var jättekul och jag saknar henne verkligen. Hon berättade om sin födelsedag, att hon hade köpt en "Fuck off Heidi Klum tröja" till mig, att var var lunch och att hon låg på stranden.

Här sitter man själv i skolan. Dödstrött, kallt och grått ute och småhungrig redan.

Vardagssörja och rekommenderad blogg

2009-02-23 @ 20:46:23

Efter min mysiga hemväg med fotografi, god mat i magen och två (!) glas hallonsmoothie så storstädade vi köket - och tro mig, det behövdes! Kikade lite på South Park, som Simon och jag för övrigt har blivit helt fast i, och kommer behöva titta om på, även fast det finns 12 säsonger. Nördar? Ja men visst! Alla TV serier är bra förutom dom dåliga. Och på tal om det så ska vi snart kolla på CSI.

Fick veta av en tjej på skolan nyss att jag var högst upp på bloggkoll/bloglovins rekommenderade bloggar. Kan inte säga att jag tycker det är annat än kul! Får hoppas att några fler hittat hit & till er får jag säga välkomna :) hoppas ni gillar det ni ser & läser och stannar. Kanske lägger till mig på bloglovin?


Just ja! Håll utkik imorgon - semeldagen - för då kommer en tidigare ovisad bild som jag tog med Evelina, Eskilstuna Kuriren :)

On my way

2009-02-23 @ 17:33:09

Uppgiften som jag skrev om i inlägget under; Hemvägen. Söder, Eskilstuna var slutstation idag :)

S:t Eskil

Fors kyrka

Äckliga änder :(

Vad illustrerar hemvägen bättre?

Tog några fler & har inte bestämt mig riktigt än men där var några :)

Dokumentera din väg hem

2009-02-23 @ 16:43:27


Utanför fönstret..

Skolan gick otroligt segt idag men tack gode gud för tjejerna! Fick lite gjort också i alla fall ;) äcklig mat så det var guld när jag kom hem och älskling (som vart sjuk idag) hade lagat mat ♥ blev benfri kotlett och en fullproppad tallrik med sallad, I like!

På vägen hem från skolan så fick vi också i uppgift av fotoläraren att "dokumentera" vår resa (dvs 5-10min till söder för mig idag, haha). Ska i alla fall börja pilla med dom nu, sen ska vi vara duktiga och städa.

Längtar till ikväll - mys, hallonsmoothie & CSI!

Jul på JB

2009-02-23 @ 14:26:20


Haha Carro! Hatar dig lite för att du la ut den, men det är ju lite kul ;) fast jag.. Not very fresh!

Jag bara måste..

2009-02-23 @ 13:52:21


Bilden på mina fina vänner Carro & Tilda som ni nu kan se på johnbauer.nu (Ort: Eskilstuna)

Bildbomd från helgen

2009-02-23 @ 12:50:03

Fix hemma hos Simon!
Samlades hos Cim innan vi åkte ut till Kvicksund!


Tegelviken - Kvicksund.
Tack för att vi fick komma darling ♥ kul att ni fixade allt!

Movietime

2009-02-23 @ 09:40:35

Wildchild
Picture this
Seven pounds
Changelin
The life of  Benjamin Button
Twilight
Into the wild
I taket lyser stjärnorna


Ja tack!

Too cool for school

2009-02-23 @ 09:20:33

07.00. Idag har skolan dragit igång igen efter lovet. Känns både bra och dåligt. Det var superkul att få träffa tjejerna igen och speciellt att prata om helgen & se bilder :) måste fixa med USB så jag kan få några! Kul att ha - minnen! Men lektionerna, prov osv skulle jag klarat mig utan.

Nu ska vi i alla fall dra igång med ett projekt på fyra veckor. Vi ska spela in en TV kväll och våran grupp ska ha som "kvällssoffan" med Michis som Katrin Schulman, haha! Eller "Hemma hos mig halv åtta".. Nu ska vi brainstorma på tavlan, får se vad vi kommer fram till!


Hurtbulle och Jones

2009-02-22 @ 21:27:10

Efter pizza och alldeles för mycket latande idag.. För mycket latande i helgen.. Alldeles för mycket latande hela sportlovsveckan (!) så tog jag mig i skinnet efter mycket tjat från Lisa och Malin. Åkte på fotbollsträningen som började med att jogga en extralång runda, ca 5 km tror jag, sen en timmes bollträning + lite kondition. Ganska mör i benen nu! Men Lisa och jag var hurtiga och gick till stan från isstadion också :) sen blev jag utelåst och fick gå till den lilla utländska kiosken och låna telefon men det är en annan femma.

När jag kom in så luktade det gott och älskling hade vart så duktig och gjort en kycklingsoppa åt oss. Den var supergod också! Så nu har lagom hunnit duscha och ska kolla vidare på Bridget Jones som de visar på TV nu. En av mina absoluta favoritfilmer!

You´re my world

2009-02-22 @ 14:44:59

HeartSoul Reason

Last day of freedom

2009-02-22 @ 10:32:31

Efter en lyckad och trevlig kväll igår med mycket folk & dans så vaknade vi runt halv nio imorse. Har vart och handlat lite mat på Sveaplan så vi kan äta frukost, haha :) och lite mer saker till veckan som kommer. Idag ska vi nog bara lata, kanske träna ikväll. Inte pepp alls.. Sista lovdagen - surt!

Känner för en "Simon och Sanna dag" med massa latande framför TV och datorer. Lite Wii och hallonsmoothies ♥

Laddar!

2009-02-21 @ 13:24:21

Nu ska vi diska och städa undan det sista, sen ner på stan & träffa Tilda och Jimmy för lunch. Blir antingen någon resturang, rätt sugen på Ming, eller en fet kebabtallrik - skulle inte heller sitta fel.. Det är ju faktiskt lördag och det betyder "mysdag" så vi får vara lite onyttiga, hehe :)

Efter det så drar vi hem till Simon och byter om + fixar hår och smink och vidare till Cim på kvällen och slutstation Kvicksund på fest! Hoppas det blir nice!

Kväll i Strömsholm

2009-02-20 @ 23:44:58

OBS! Kan innahålla mindre.. fräsch.. text!

'Efter Let´s Dance så blev inte kvällen allt för rolig. Hunden, Linus, som är Simon´s border Collie fick i sig en halv mörk chokladka med 70% kakao (han tog den ur folien och allt som låg på bordet - brukar han aldrig göra!) och var nära på att bli förgiftad och i värsta fall dö. Simon´s sjuka mamma med magknip fick ringa vetrinär efter att vi googlat lite och de tyckte att han hade fått i sig "lite för mycket". Så, för att vara på den säkra sidan så åkte vi tre mil med hunden och en sjuk mamma till Strömsholm. De kollade lite på honom sen fick han en spruta för att kräkas upp allt. Efter ungefär 5 stora pizzor (rymmer hans mage så mycket?) och en och en halv timme så fick vi  ä n t l i g e n  åka hem!

Tror ni inte att som grädde på moset så blir vi stoppade av en polispiké, nästan utanför huset? Jodå! En trasig baklykta plus blås och körkortskoll. Så hittar vi såklart ingen parkeringsplats heller först..

Älskar när allt går emot en!

Nu ska vi bädda ner oss under täckena framför några episoder av South Park. Blev en dyr chokladkaka, närmare 3000kr. Så ingen mer sån på bordet. Och så är det nog säkrast om vi aldrig mer går ut. Peace and out.

Fruktsallad och en skällande hund

2009-02-20 @ 19:52:54

Det blev en promenix med hunden, som dock inte är den snällaste och lättsammaste utomhus (!) Fick någon stek hemma hos Simon´s mormor som hon gjort + en supersmarrig fruktefterrätt! Kollade på Vem vet mest finalen och promenerade hem med en, om möjligt, ännu jobbigare hund som skällde och drog..

Nu är vi hemma, inte frusna och ska kolla på Let´s Dance :) Sen kanske det blir sängen - en lång dag imorgon...

Tavlorna

2009-02-20 @ 14:18:35


Här ser ni resultatet efter målade tavlor med egna bilder i :) är faktiskt rätt nöjd!

Precis kommit hem från stan. Blev frukost för mig och Simon på 21:an café med Tilda och Carro som fikade. Mys! Gick vidare på stan och Tilda var helt shoppinggalen - men det var asfina grejer! Är speciellt avis på kjolen från Monki och tillhörande toppen.. För min del blev det smycken till morgondagen!

Det är verkligen svinkallt ute. -7 grader! Men det är sol i alla fall. Med de rätta kläderna ska jag försöka få med Simon ut på en promenix!

Mysmorgon

2009-02-20 @ 14:16:28


Linus som ville göra oss sällskap :) sen skulle vi gömma honom för Simon´s mamma men det var lite avslöjande med svansen utanför täcket på sängkanten.. Haha!

Älskling ♥ no words can describe how much I love you.

.. och navelpiercingen som ännu inte visats i bloggen men morbror i Västergötland ville se om jag verkligen hade gjort det ;) and I have. Och ont gör det när man fastnar i nått. Som ni ser så har jag bytt till en annan piercing nu med!

FRIDAY

2009-02-20 @ 10:17:02

♥ Äta frukost på stan med Simon
♥ Stan med Tilda & Carro
♥ Äta hos Simon´s mormor och morfar
♥ Let´s Dance night


Long time, no seeing!

2009-02-19 @ 20:29:36


Loggade nyss in på Lunarstorm! Mest för att kolla om jag hade kvar min gamla användare och vips! Simonssanna, där fanns den. Det var faktiskt lite roligt. Lite "retro". Haha.

Kollade på några andras från min vännerlista och även mina mail/GB. Hittade ett mail från min bästa vän Millan (det ovan). Och det var så fint! Blev till och med tårögd. Så sitter hon ända borta i Thailand.. Fan vad jag saknar dig ♥

En hemlig kartong

2009-02-19 @ 16:53:15

Har hunnit med en hel del idag också faktikst! Rensat, städat och packat. Det blev två fulla A4 sidor med grejer som skulle ner. Kan ju säga att det blev en hel blå IKEA kasse full, haha.

Mamma och pappa kom hem med en big surprise idag också. En stor kartong! Vet ni vad det var i? En crosstrainer! Här ska det tränas, har redan blivit en kvart idag.

Nu ska jag äta. Taget direkt ur mamma´s smalmats pärm; "Fiskpinnar i tunnbrödrulle!" Senare ska vi hem till Simon´s lägenhet :) så blir det säkert Criminal Minds.

Får se om det blir bio imorgon med lilla Lisa. Hon snackade om "Män som hatar kvinnor" men jag vet inte - det går ju så himla många andra bra just nu! - DEN HADE INTE PREMIÄR FÖRNS OM EN VECKA!

My light in the dark

2009-02-19 @ 10:53:30


Stor frukost och packning

2009-02-19 @ 10:52:37

Storfrukost ♥ havregrynsgröt med rårivna morötter, grov macka med tonfisk, en halv kopp te! Rekommenderas.

Dagen idag kommer gå åt att städa mitt rum, försöka få tid till promenad, vilja åka pulka med Lisa och packa alla saker till helgens bravader + kommande veckans. Vi snackar träningskläder, finkläder, vardagskläder och allt annat du kan tänkas behöva!

What I did to you was hurtful
What I´m going through is hurtful

Kvällsunderhållning

2009-02-18 @ 18:02:53

Jag har nu sökt sommarjobb i 12 olika butiker i Gällstad. Håller tummarna som en galning! Det vore verkligen helt perfekt. 

Några tips på sommarjobb/kvällar/helger? :)

Några tips?

2009-02-18 @ 14:38:20


Nyttiga, nyttiga, nyttiga. Simon & jag kämpar på! Och familjen med.
Det sägs att det är värst i början men jag tycker att det är lite svårare nu, efter 2,5vecka. Men det är väl bara bita i. Några bra tips? Kan vara frukosttips mm. Tacksam för allt!

Det blev något nyttigt av denna dagen också

2009-02-18 @ 14:32:44

♦ Sov ut
♦ Dator
♦ Dusch
♦ Frukost - havregrynsgröt med rårivet äpple
♦ Andra Avenyn
♦ Målade mina fotoramar
♦ Besökte farmor och städade hos henne
♦ Promenix

Nu är jag hemma, ska kolla lite mer AA med lillasyster sen hjälpa till med maten. Idag blir det nudlar och grejer! Får se vad som händer ikväll, hoppas på att kunna spendera lite tid med Adde :) kanske blir pulklatajm, eller myskväll ♥


Wednesday

2009-02-18 @ 09:38:54

Onsdag. Lovet går redan alldeles för snabbt!

Imorse, väldigt tidigt, så åkte familjen till Sydpoolen i Södertälje (ni vet där dom badar i Eva & Adam? Haha!). Fanns inte plats i bilen för mig men det var ingen fara - kan inte bada med piercingen än! Plus att jag kunde sova ut. Funderar bara på vad jag ska göra resten av dagen. Frågade min kusin Lisa om vi skulle hitta på nått men hon skulle till Stockholm. Inte så kul att hänga med om man inte planerat det lite mer och har massa shoppingpengar så jag hoppade över det..

Ska ta dagen som den kommer istället. Frukost, lite Andra Avenyn, måla lite tavelramar som jag har mina bilder i, laga mat, kanske ringa Adde min vän & sen kommer nog Simon tillbaka ♥ öppen för andra förslag! Minispa kanske hinns med?

Snodd tempurkudde och handledarkurs

2009-02-17 @ 12:25:31


Haha flumbild från helgen - men jag gillar den ♥

Idag kunde vi, ä n t l i g e n, sova ut lite längre. Men någon hade snott min tempurkudde (ska på jakt efter den nu!) Det var skönt att sova i sin egen säng igen i alla fall.

Gick ut och tog en promenad innan frukosten (sägs att det "tar mer då"? får hoppas det!). Farmor fick ett besök + att jag klippte ut min Sporträttbild från dagens Eskilstuna Kuriren tidning. Sen köpte vi apelsiner och traskade hemåt.

Åt frukost och kollade på Happy Feet. Nu är vi för ovanlighetens skull fast vid varsin dator. Men ska vara duktig och röja i min garderob.

Sen blir det mat och så ska jag med Simon, Adde och föräldrar på handledarkurs för att få börja övningsköra!

Gratisbio - allra bästa gratissidan!

2009-02-17 @ 12:17:31


Ni som inte är medlemmar på Gratisbio än - bli det säger jag bara!

Nu har de ändrat utseendet också så det är mycket lättare plus att det kommer in nya click, erbjudanden, tävlingar mm hela tiden! Om du blir medlem via mig så får du 50poäng i startbonus + 25 extra vid regestrering! Det är rätt mycket.

Tack vare denna  u n d e r b a r a  sida så har jag fått ihop närmare 2500kr i presentkort och det har inte vart svårt/jobbigt alls (du kan välja på alla 60 ställen på Presentkortstorget.se och Nelly.com!) och presentkorten kan du beställa i omgångar, 300-700kr per gång. Om du vill så kan du även klicka hem biobiljetter (jag har fått tre redan!)

Det är helt gratis från regestrering tills det att du får hem presentkorten i postlådan (som jag skrivit förut). Det är så enkelt och så bra - ni missar verkligen något om ni inte ger det en chans!

Och om du tex ska framkalla bilder, som jag gjorde från Postfoto, så kan du gå in på länken och utnyttja erbjudandet via Gratisbio och få poäng! Nytta med nöje ;)

Click - du klickar upp en hemsida och stänger ner den igen (ger lite poäng men kommer nya ofta - har vart var tredje dag nu tror jag!)
Erbjudanden - tex framkalla 100bilder gratis och betala bara porto (ger mycket poäng)

Sen får du ju såklart av att värva vänner mm :) ny funktion är också att du kan skriva om det i bloggen - som jag gör nu - och få emellan 10-1000poäng! Du får även om du skickar in bild på grejerna du fått hem (har jag dock vart dålig på).

Jag vet att det funkar.

KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM NU OCH TJÄNA POÄNG!

Piratebay rättegången

2009-02-16 @ 17:30:04

Ingen har väl missat rättegången som startat mot Pirate Bay och dess grundare? De krävs på miljonbelopp. Jag tror inte heller att detta kommer leda någonstans. Jag tror inte att det kommer ge mer pengar till artisterna och producenterna eller vad nu syftet är. Lägga ner sidan? Om de nu ska stänga ner en sida så måste de stänga ner alla. Det ploppar ju upp nya konstant! Att gå och köpa musik (om det inte är riktigt, riktigt bra och hur vet man det innan man lyssnat?) känns lite old fashion som de sa på TV:n nyss. Det är ju så otroligt lätt också. På några klick kan du ha en ny film eller en serie som du kanske inte har tid att titta på just klockan 19.00 en söndagkväll osv.

Jag tycker som mer än 90% på Aftonbladets röstning; kräv dom inte på pengar!

Läs mer från första dagen här.

Coldplay

2009-02-16 @ 17:15:28


Så himla bra! Läs artikeln på ekuriren.se.
Såg nyss på Emelie´s blogg att det är 187 Dagar till Coldplay i Stockholm!!!!
Längtar inte lite.. Jag, Lisa, Stockholms Stadion.

Nej, nu ska jag förtsätta drömma vidare om 22 augusti. Kanske skulle ta en dusch? En promenad vore inte heller fel men det är ju svinkallt ute :( vill bara krypa ner under täcket framför TV:n med en kopp te och bara vara.

Nya guldgruvor som jag hittat;
Gratisskor - gillar den redan!
Gratisrefill - perfekt! Så slipper du lägga ut pengar på mobilpåfyllning varje månad..

Första dagen på lovet!

2009-02-16 @ 12:54:06


Foto: Jag.

Idag är det måndag igen. Och även fast det är  s p o r t l o v (eller speciellt för att det är sportlov) så ska vi inte vara onyttiga, jag och Simon. Vi har faktiskt kämpat på rätt bra i två veckor nu (med moffa-undantag på vissa helger, hehe).

Nyss gjorde vi en nyttig kycklinggryta med fullkornsris och köpte vi massa apelsiner igen :) det är så bra, för man kan både äta dom som dom är - eller göra färskpressad apelsinjuice! Älskar det!

Vaknade halv nio idag igen :/ alldeles för tidigt! Det är ju lov! Så Simon och jag gick ner på stan tills allting öppnade och han köpte skjortor, linnen och underkläder. Jag letar efter en fin, randig tröja men hittade ingen som var bra.. Nu har vi ätit och väntar på att min lillasyster ska komma hit, till lägenheten :) får se vad vi hittar på med henne men det kanske blir Monopol och Andra Avenyn (som hon är besatt av - 8 år?!). Sen ikväll ska vi ut till Ärla, länge sen!

Intensive

2009-02-15 @ 22:58:55


Kul att leka med redigeringen ibland :) mina bilder brukar inte vara allt för Photoshopade (såklart finns det undantag) och här är ett. Hoppas ni gillar det! Simons öga.

Like you and I

2009-02-15 @ 15:26:44


some people search the world
trying to find something
like what we have


Free world

2009-02-15 @ 14:59:29

Får massa kommentarer att jag ska bli medlem på gratissidor och Viraltrafik (ger mer läsare). Men jag är redan medlem på det mesta - spara er tid!

Och för er som inte är;
Gratisgodis

Gratissajt
Gratismakeup 
GratisTVspel
Gratisgen
Supergratis
Gratismode 
Freestreet

Gratisskraplotter
Gratiskläder

Asbra sidor, gratis från regestrering tills att det är i brevlådan! Har fått över 2000kr i presentkort att välja mellan på alla 60 butiker på Presentkortstorget.se och 3biobiljetter! sannaaek som värvare ♥

All eyes on you

2009-02-15 @ 14:06:31


.. cause you´re perfect.

Dancing Queen

2009-02-15 @ 14:05:11Leli´s dansuppvisning.

The last man standing

2009-02-15 @ 12:54:50


Sista bilden som kommer upp på bloggen från nattfotograferingen i måndags. För nu.

Brunch på Café Sylvia

2009-02-15 @ 12:53:39

Oj, oj, oj. Det var inte direkt lite mat som man fick. 95kr kostade det, men då fick man;
Äggröra
Stekt potatis
Korv
Tomat
Toast
Bacon
Youghurt
Hallonmousse grej till efterrätt
Te & vatten

.. glömde säkert något också. Nu är jag mätt! Blir en powernap.

By night, part two

2009-02-15 @ 10:37:14Cariño

2009-02-15 @ 10:35:57

Gracias por una noche maravillosa cariño!


Café frukost och nattkyrka

2009-02-15 @ 09:17:33

Precis vaknat och fått en hundkompis brevid mig i sängen :) lilla Linus (stor bordercollie, haha). Men ska snart ner till Café Sylvia och äta frukost.

Inte lika soligt idag :/ och för en gångs skull är det skönt med söndag - imorgon börjar sportlovet!


Fors kyrka by night.


Etoppen.se

2009-02-14 @ 22:53:17

Någon randomhemsida; etoppen.se, som jag blev medlem på (kolla höger i menyn, klicka och "Gå in och rösta").

Ligger 4 nu tydligen :) haha.

Last for today

2009-02-14 @ 22:18:55

Dagen får avslutas med detta;

Var bara tvungen - löjligt kärleksfreak som man är.

Simon Sanna.
- jag älskar dig.

Hon kommer med solsken till mig

2009-02-14 @ 21:45:31


Hoppas det är lika fint väder imorgon som idag - då ska det bli foto!

Bara för att Du gillar bilden

2009-02-14 @ 21:43:47


ÄLSKLING ♥♥ DU ÄR SÅ HIMLA BRA OCH JAG ÄLSKAR DIG !

Gifts from the heart

2009-02-14 @ 21:35:07


Det otroligt fina, och självklart dödligt seriösa, kuddfodralet som var en av alla hjärtans dag presenterna till min Simon :) sen fick han lite underkläder och så.

Min present. Lacoste "Love of pink". Sen fick jag välja vad jag ville i kiosken mitt emot gatan ♥ haha sötnos. Bara att få ännu en dag med dig betyder allt! Jag älskar dig.

Mysflum med hjärtat

2009-02-14 @ 21:32:19
Mina egna, sura, godisar ♥


Mysdag med älsklingen

2009-02-14 @ 21:27:56

Sedan senaste inlägget så har vi hunnit vara nere på stan. Simon shoppade loss ordentligt och kom bland annat hem med tre (!) par jeans från ego - assnygga! Fikade på stan och träffade Malla och Millan (hon åker till Thailand imorgon och blir borta i två veckor). Hoppas du kommer ha det bra älskling! Träffa Elin, som redan är där, ska hon ockå.

Gick hem sen för Simon har någon oförklarlig smärta i benet, stackarn ♥ så tog hand om honom. Chillade, myste och kollade lite serier. Beställde hem supergod kinamat och gick ner till kiosken. Fick välja vad jag ville och det blev massa godis (a) lördag = mysdag = inte behöver vara nyttig! Haha :)

Så nu sitter vi framför Melodifestivalen - heja Måns!

Alla hjärtans dag hälsning

2009-02-14 @ 11:07:45


ekuriren.se idag!
Alla hjärtans dag hälsning till min Simon (som man kunde skicka in igår och få publicerad med bild och/eller text) ♥
Jag älskar dig.

Vaknade med otrolig träningsvärk och massa solsken som sken in. Väckte min lilla älskling och gav honom hans presenter (underkläder + en kudde med ett fodral med en egen bild - på mig haha - och text). Så fick jag en Lacost parfym, rosa "Love of pink".

Sen fastnade vi vid Monopol med hans mamma, fast jag skulle tränat bort träningsvärken med Skancke på BodyPumpen idag igen! Men nu sitter jag vid datorn och kollar lite på TV. Ska duscha och byta om sen ska vi ner på stan.

Vi har lite förslag; fika, shoppa, sola, kanske bio, köpa hem mat/äta ute, mysig hemmakväll utan datorer. Kanske Melodifestivalen eller en kärleksfilm samt överkonsumera choklad och hallongeléhjärtan.

Vad vi än bestämmer så vet jag att det blir bra. Så länge jag får vara med dig, älskling.
Jag älskar dig.

PUSS PÅ ALLA MINA FINA VÄNNER & MIN FAMILJ OCKSÅ

One night

2009-02-13 @ 19:27:11

Efter skolan så ville Simon gå lite ensam på stan - såhär passande inför alla hjärtans dag ♥ hihi. Ovanligt mycket hjärtan på bloggen också - kanske är det nått i luften ändå? Och inte har jag haft otur (än) fast det är dagen den trettonde!

När jag kom hem till lägenheten så var mammi här och pratade med Simon´s mamma. Tydligen hade bilen inte startat när hon handlade på Coop Triangeln (long story short) så hon gick hit. Anna hjälpte mig att byta till min nya, snygga navelpiercing som jag köpte idag :) guldig med vit "diamant".. och inte gjorde det ont heller (obs! första gången!). Sen drack vi te, fikade och bara pratade tills Simon kom.

Nu är vi precis hemkomna från O´learys. Har vart där och ätit. Både Simons brorsa och syrra jobbar där, vi fick träffa henne i alla fall :) god mat! Amerikanskt. Och grym match mellan Portsmouth och Liverpool (målen!).

Blir Monopol nu, sen kanske lite Let´s dance och en kopp te. Kyligt ute!

Rörlig bild

2009-02-13 @ 15:16:19


En av kortfilmerna som vi spelade in idag. Haha, jag och Tilda!

Jag har ätit helgens första..

2009-02-13 @ 15:05:39

HALLONGELÉHJÄRTA ♥

Överskattat?

2009-02-13 @ 11:17:57


Dagen som alla singlar skriver är överskattade.
Dagen som alla par älskar ♥

Fredagen den trettonde

2009-02-13 @ 11:11:38


PEW.
Jag är helt död efter BodyPumpen! Mina ben orkar knappt gå i trappen.. Snart ska vi ha Rörlig Bild. Inte så pepp men har en del saker kvar att göra..

Längtar mest tills efter skolan. Vill hem! Myskväll med min älskling ♥ fredagsmys!
Kanske en promenad, nyttig mat och Let´s Dance + Hjälp!

Chocoholic

2009-02-13 @ 08:36:29


Mera choklad ♥
bild från igår.
Nu ska vi snart iväg och ha BodyPump på Gympozz med klassen!

You can´t steal my love

2009-02-12 @ 19:56:41

Dansuppvisningen var superbra! Lelis var jätteduktig (Disturbia-zombie) och det fanns andra danser med väldigt tuff koreografi. Så hon förtjänade lite choklad efteråt ;)

Så har jag hittat nått nytt jag gillar inom musikvärlden;

MANDO DIAO! "You can't steal my love". Grymt bra.

Måste bara skriva att det har vart en grymt bra fotodag idag :) började med studion + lite sidobilder på choklad med olika tillbehör (dödskul!). Fotade lite på dansen med, men har tyvärr ingen sladd nu, suck! Tog på hemvägen också mot åt på ljusen vid gamla stan, den upplysta Fors kyrka och mot andra hållet så jag fick med lite järnväg. Det blev jättebra! Ska visa så fort dom kommer in på datan.

Dansuppvisning - Zombies

2009-02-12 @ 16:46:27


Ännu en bild från dagen - men lite annorlunda från de andra.
Har vart en bra & kul dag med en superrolig uppgift. Det är sånt här jag vill göra på media!

Nu sitter jag i Simon´s lägenhet igen, ska precis äta den klara köttfärspajen! Sen ikväll ska jag faktiskt till St Eskil. Jag ska kolla på en dansuppvisning som en av mina bästa vänner, Lelis, är med i :) Lycka till honey!
18.00 i St Eskil aulan - gratis inträde!

Chokladbehov

2009-02-12 @ 15:16:12Framsida & första uppslaget i Chokladboken. Nöjd än så länge men det är bara första upplagan & mycket lär ändras..
Choklad ♥

Yummie, yummie!

2009-02-12 @ 14:26:56

Vet att min Chocoholic till mamma kommer bli avundsjuk i alla fall ;) ♥

Chokladfabriken

2009-02-12 @ 10:42:48

Efter som att vi har media idag, och såkallad medieproduktion, så ska vi göra våra egna chokladböcker! Ska bli väldigt kul!
Börjar i studion och fotar choklad, cappucino och små hjärtan (efter som att det är alla hjärtans dag på lördag!) och lite mer rekvisita, sen sätter vi in det i ett InDesign dokument och gör en snygg layout.
Sånt här som jag har väntat mig från linjen! Lite projekt och fix - kul!

Ska läsa klart lite dokument & kriterier.
Kommer förmodligen bilder på bloggen sen ;)


Glasgow

2009-02-12 @ 08:24:14


Åhh. Skottland! Vill åka nu men om det blir av så blir det väl senvår/sommar.. (Bild från Msn startsidan). Det verkar så himla mysigt :)

Men nu får man väl återgå till reality, skolan. Fick nyss veta att vi skulle ha media hela dagen, WIHO!
Ps. Tilda ser ut att ha silikonläppar idag ♥

Min vän bloggaren

2009-02-11 @ 17:07:18

Nu ska Michis börja blogga igen :) missa inte!
Michaelahellqvist.blogg.se
Hon gjorde header och grejer som jag hjälpte henne lägga in  nyss ♥
.. finns inga inlägg än men de kommer!

More darlings

2009-02-11 @ 16:42:54


Från Nelly.com såklart! Får ju ångest om jag nu ska beställa presentkort där ;)


Den första visade Tilda mig idag och den är ju bara hur snygg som helst.
Den andra gillar jag starkt.
Den tredje är dom som jag la upp igår, fast svart då. Snygg! Ska kolla nästa lördag hur den sitter på Emelie :)

Onsdagsbarn.

2009-02-11 @ 15:17:21


Brr! Frös ihjäl lite grann imorse när jag kom utanför grinden. Kyla. Önskar verkligen att det kunde bli lite varmare och jag saknar sommaren något grymt idag.. Igen.

Så var det skola igen. 3:e dagen på åtta veckor och 3:e gången denna vecka. Two more to go. Sen är det lov igen. Jag längtar redan lite. Ändå helt okej skoldag. Började med matte och nu har vi svenska. Läser lite utdrag från gamla författare och ska välja en egen. Tror att jag ska ta Det femte barnet som är skrivet av Doris Lessing som fick Nobelpriset i litteratur 2007. Har hört lite om den och jag tror att den är bra. Nu återstår bara att fråga Simon´s mormor om jag får låna den. Ska äta hos dom ikväll så får passa på då!

Sugen på att fotografera också.

Desde el fondo de mi corazón

2009-02-11 @ 14:46:20

Te quiero! Nadie es mejor que usted. Usted lo es todo para mí.
Simon


Klänningsmani

2009-02-10 @ 16:30:33


Bara 349kr på
Nelly.com.

I'm in love! Jag tycker att den är så otroligt söt. Kan ju välja presentkort där från Gratisbio på 500kr - funderar på att göra det. Vad tycks?

Skulle gärna vilja ha en sån i vit till studenten!

.. men kanske lite tidigt för det nu? Tar ju nästa år..

Anti Wrinkle

2009-02-10 @ 16:27:56


Svinkort tid och vi skulle googla fram bilder till en elektrisk rynkborttagare. Resultatet? Big no. Men lite kul var det. Lichfield? Det var typ någon skola eller nått.. Haha.
Hemma nu i alla fall. Ä n t l i g e n ! Fast skoldagen var i alla fall bättre än igår :) snart lov!
Nu; lövbiff! ♥ och ett program av Gossip och kanske OTH.

OCH EN MILJONERS GRATTIS TILL EMMA SOM FYLLER IDAG!

Vi är JB ungar

2009-02-10 @ 11:39:24


En bild av 4 på webben idag :) Reknarnejobbet som jag gjorde ensam! Ta en titt, ekuriren.se
Idag har vi media hela dagen & har nyss spelat in rap, filmklipp och tagit bilder. Säger bara "Vi är JB ungar" haha! Längtar efter lunch - hungrig!

En bild från dagens lektion

2009-02-09 @ 20:57:00


Symbol/detalj bild. Någon Eskilstunabo som känner igen? ;)

Jag älskar Gamla stan!

2009-02-09 @ 20:54:50

Pew. Det var inte alls skönt att vara tillbaka i skolan och det var jobbigt att komma upp imorse. För att komm in i vardagen (och för att vi var sena) så halvsprang vi till skolan men hann i tid ;) hade estetisk bild och sen Fotografisk bild. Skillnaden? Nästan ingen. Man får valmöjligheter men blir tvingade åt ett håll. Sen verkar det som att man inte får framföra klagomål/säga vad man tycker, eller vad säger ni, GnÄlvan? Don´t like.

Fick en del bra bilder i alla fall, åt på Fortet med tjejerna. Så var jag tvungen att ghosta min dator för första gången idag! Första dagen, great :/ men det var inte för att de såg när vi hade Harpanturnering utan för att Outlook hängde sig hela tiden, haha.

Efter skolan träffade jag Lelis och vi köpte, vad jag vill påstå är världens bästa, Alla hjärtans dag presenter till våra pojkar ♥ nu längtar jag ännu mer! Och vi bestämde oss för att vara extra snälla mot varandra hela veckan (och kärleksfulla), jag & Simon. Dock bröts det redan idag när jag blev sur efter att ha lagt in hans tvätt, städat hans rum, diskat, pantat burkar, handlat och lagat mat ensam. Och han hade setat vid datorn. Men jag älskar dig ändå och du är bäst! + att du är min bitch nu ;)

Det jag egentligen skulle skriva var hur mycket jag älskar att handla i Gamla stan här i Eskilstuna! Det är fin miljö på utsidan och mysiga affärer på insidan. Egna affärer med trevlig ägare som man får en lite mer personlig konversation än de på stan.. Och så himla mysiga grejer! Köpte en sten till mormors grav med text och en present till Simon´s mamma där :) hon fyller på torsdag!

Handlade lite själv på stan också. 5 saker till Alla hjärtans dag, 5 par (!) örhängen, underkläder och en klänning. Ja, ni läste rätt; klänning. J a g  har köpt en klänning och jag känner själv "Sensation!".  

Sitter proppmätt i soffan nu och väntar på CSI som strax börjar. Vi gjorde tortillas pizzor (superenkelt & nyttigt!) och pressade egen apelsinjuice, gott!

Become a South Park

2009-02-09 @ 12:19:51


Klicka på bilden för att komma till hemsidan och gör en egen South Park gubbe.

Första lektionen på åtta veckor; Estetisk bild. Verkar som att vi kan välja musik, teater osv men det enda läraren kan är foto? Hur bra är det på en skala? Bra valmöjlighet och det känns ju verkligen som att alla kommer bli rättvist bedömda. Nej. "Jag kan inte musik" och så ska han bedömma det?!

Snart fotografisk bild, känns som en fortsättning på det vi hade nu. Skulle illustrera "Walking on sunshine". Gick helt okej!

Eight weeks

2009-02-08 @ 21:34:45

Nyss slog det mig. Det är hela åtta veckor sen jag hade skola. Åtta veckor sen vi satt i klassrummet och kollade på avslutningsfilmen och spillde ut julmust. Åt alldeles för många pepparkakor och fick ont i magen. Åtta veckor. Det är 2 månader, en lång tid. Först jullov sen fem veckors praktik. Det har vart helt  u n d e r b a r t !

Men imorgon, 9 februari, var det dags igen. Samma gamla skola, samma gamla klassrum. Samma gamla skator i den ;) haha nej då. Det som ska bli roligt är att träffa några igen! Det har vart dåligt med det, faktiskt. Och så blir det ju en mjukstart (som dock känns onödig). En vecka och sen sportlov.

Nej, jag längtar nog lite tills imorgon. Tänka positivt!
.. det ska jag komma ihåg imorgon när klockan ringer och jag är äckligt trött.

Hell yeah, I´m ready!

2009-02-08 @ 21:29:41


Häromdagen var det gina, nu är det HM. Vår, vår, vår. Ge mig!

Börjar (igen) rensa en proppfull extern hårddisk

2009-02-08 @ 15:57:10


Sitter och kollar igenom alla miljarders bilder på min externa och hittat några som jag glömt fanns, haha. Men jag gillar denna, även om man kan beskära den och redigera lite mer :)

I wanna lay like this forever

2009-02-08 @ 09:47:52

Har precis vaknat och är otroligt seg. När jag tänker på allt som borde/ska göras under dagen så vill jag bara ligga kvar i min mjuka säng. Föralltid.


Very important person

2009-02-07 @ 18:43:21


Hihi. Titta vad som låg i brevlådan! Och säker i många flers brevlådor. Men det är alltid lika kul att bli bjuden, och "VIP", även om man inte går :) det hade också dimpt ner en DigitalFoto till mig som mamma fixat prenummeration på ♥ läsa, läsa, sen ska jag ta en promenix.

Haha så skön & söt !

2009-02-07 @ 18:33:52


* Tänker tillbaka på när man var liten * . Måste ha Disneymaraton med Millan snart igen - innan hon åker till Thailand!

Myslördag

2009-02-07 @ 17:02:19


Lördag. Lördag. Lördag. Lördag. Lördag. Lördag.

Älskar lördagar! Var och firade Simons mormor. Gav blomma, pratade och åt goda pajer. Sen blev vi hämtade av min mamma och nu sitter vi i Ärla, känns skönt. Har klippt ut alla bilder som jag har haft med i tidningen och det blev en hel del :) kul!

Ska packa upp lite, duscha och sätta på mig mjukiskläder. Skulle vilja träffa några vänner men har ont i magen, så det blir stanna hemma och mysa med familjen och Simon ♥

Tacos, godis, grönsaker & dipp + Melodifestival!

the Real thing

2009-02-07 @ 15:33:52


Bilder från gårdagen

2009-02-07 @ 12:39:36

Beautiful by Gina Tricot

2009-02-07 @ 11:52:24


Klänningen från Gina som jag pratade om. Tänkte köpa den redan i förrgår tills Carro´s firande men jag lånade en lila av Michis. Men nu kan jag inte bestämma mig. Ja eller nej? Kommer jag använda den mycket? Den sitter bra men samtidigt så är jag verkligen ingen klänningsmänniska, haha.

Kikade runt på deras webbshop och hittade lite mer fint;

Tuffare, sötare, randigt - love them all!
Och så min vår/sommar favorit: Marinstilen.

Med guldiga acessoarer. Jag är kär! Det bränner i shoppingfingrarna.

Öka läsarantalet på bloggen

2009-02-07 @ 10:43:11


Det här tror jag verkligen är något som funkar. Det heter Viraltrafik. Jag har vart väldigt "anti" emot sidor som jag registrerar bloggen på, tex affliators, för jag vill inte bli bunden till något eller behöva ha en massa onödig, ful reklam på bloggen.

Men denna sida handlar om att andra personer går in på din blogg. Som klick på gratissidorna vad jag har förstått. Allt är såklart helt gratis - annars skulle inte jag gjort det - och jag vet att det funkar för massor med andra. Ska läsa vidare och få mer information :)

Nu ska jag välkomna alla nya läsare! Du med? Klicka här.

Födelsedag nummer 2

2009-02-07 @ 09:27:00


Efter en väldigt lyckad kväll igår hemma hos Carro så har vi nu börjat vakna till och för ovanlighetens skull sitter vi framför varsin dator (?). Idag ska vi i alla fall fira Simon´s mormor som fyller år - Grattis!

Senare ikväll ska vi hem till mig :) det känns som att det var ett tag sen!

@ Carros place

2009-02-06 @ 23:20:01


Sitter hemma hos nyblivne artonåringen nu :) började med Spicy Hot (Simon tog min mat och jag fick hans starka!) och så fixade vi oss. Sen blev det panik och vi sprang till bussen. Efter halva vägen höjde Michis fingret och skrek "Presenten!". Så vi, ja, glömde den.. Ligger så fint i hallen hos Simon..

Fixade lite med smink, naglar & hår på bussen sen klämde jag mig i och gick 1km i pumps för första gången (baaara för dig, Carro) haha! Så fick vi lite glass, godis och grejer sen blev det SingStar. Mycket foton, får se om jag lägger upp nått sen. Kul kväll! Ska planera ett par dagar tills lovet med :)

GRATTIS IGEN GUMMAN! 18!
puss sanna tilda michis

Hasse Froom

2009-02-06 @ 15:32:02

En av Hasse Frooms bilder som jag plåtade idag när vi var på Konstfrämjandet på kulturjobb. Han var verkligen duktig! Just denna bild symboliserar tyvärr inte hans konstnärsstil utan var väldigt annorlunda. De andra är mer realistiska. 

Förmodligen så kommer det bli det sista jobbet där jag fick vara med, nu på praktiken på Kurren :( känns tråkigt. I-wanna-stay-forever. 

Last day and birthday

2009-02-06 @ 10:37:44

Idag ställde vi klockan ytterligare lite tidigare för att hinna städa lite grann, haha. Åt frukost och drog ut i snöovädret som befinner sig här i Eskilstuna. Brr.

Allra sista dagen på praktiken. Simon skuttar av glädje och jag vill nästan gråta.. Det är så himla tråkigt. "Finns inga ord". Jag vill stanna - inte gå till skolan. Ska snart ut på ett kulturjobb i alla fall, sen är det redan dags för lunch! Fanns lite smått och gott på eftermiddagen med.

Idag blir världens bästa Carro 18år! Som hon längtat, och jag är inte alls avundsjuk. Inte alls. Efter praktiken ska jag träffa Tilda och Michis för att hitta en present på stan. Så ska vi köpa med Spicy Hot eller kina till Simon och fixa oss där innan det blir bussen ut till Tumbo för att fira vår lilla artonåring :) Grattis! Tror det kommer bli en lyckad och rolig kväll med alla tjejer.

Näst sista

2009-02-05 @ 17:27:30

Näst sista dagen var på praktiken idag och det känns supertråkigt! Jag trivs så j*vla bra, jag vill stanna! Känns inte alls lockande med skola igen.. Idag så har jag suttit med i två möten i alla fall, varav ett var om St Eskil uppföljningen. Det är riktigt intressant. Men vilken idiot, va? Det blev ju sidvisning/artikelvisnings rekord igår på webben efter det förmodade dramat. Ekuriren.se för Ni som är intresserade! Och vilka dumma kommentarer det strömmar in av vissa? Man slutar aldrig förundras..

Sen har jag vart själv med en ny reporter till Rekarne för en grej och det var kul, men något svår fotat. Blev lyckat i alla fall. Horoskopet idag sa:
"Skorpionen
Du kan ha det snärjigt för ögonblicket, gör inte en person med höga förväntningar på dig besviken."
.. och på nått sätt så tror jag att det kunde handla lite om det. And I succeed, *happy*

Ärtsoppa och pannkaka på Fortet på lunchen. Det är inte torsdag för inte? ;) sedan åkte vi och besökte en sekt här idag, mer kan jag inte säga. Kommer förmodligen ut på webben snart (med min bild!) eller imorgon på webb & i tidning. Hade som ett litet "utvärderingssamtal" också, om praktiken, med underbara bildchefen Marie och det gick super. Praktiken har vart över förväntan och det hade tydligen jag också vart så det är bara tacka och ta emot!

Kollade lite på stan efter och nu sitter jag hemma hos Simon. Kyckling och massa sallad + Criminal Minds ikväll! I like it.


.. och blodtrycksmaskinsbilden fick en stund i rampljuset på webb & i tidningen idag igen! (Efter upprörda kommentarer och apotekare, mån tro?)

Kinakväll

2009-02-04 @ 19:57:57


En av två bilder som var med i tidningen idag!
Blev otroligt stressig dag på Kuriren med St Eskil och allt (läs inlägget under!). Men det var med all säkerhet nyttigt att se hur det fungerade osv.

Efter skolan träffade jag Michis så gick vi på stan tillsammans med Simon :) letade kläder till honom och lite hemliga saker!

Nu är vi precis hemkomna från Simon´s mormor och morfar. De bjöd över oss på "Kinakväll" med mat och riktiga pinnar från Kina. Det var trevligt! Åt god mat + färsk annanas till efterrätt, kollade på TV och pratade. Nu är vi mätta och trötta så det vore inte alls fel att bädda ner sig i täcket och kolla någon bra serie. 90210, kanske? Mys.

Skottlossning/bombhot?

2009-02-04 @ 12:13:53

Var ute på ett jobb, fick stressa till nästa och väl tillbaka på redaktionen blev det kaos! Läs på ekuriren.se, till och med Aftonbladet skrev om det http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4325386.ab. (Nått knas med länkandet nu bara för det!). I alla fall så är några elever inlåsta i bland annat datasalen och får inte komma ut medans alla andra elever och lärare är hemskickade. Nu söker polisera tydligen runt med hundar och så. Säger som många andra "Vart är samhället på väg?".

Så ringde min pojkväns mamma honom, efter att hon i sin tur blivit uppringd från en på Sveriges radio. Så vi fixade en inlåst person som fick vara med i en kortare livesändning från "Händelsernas centrum - Eskil!".

Tydligen så ska en person blivit hotad med att skjutas till klockan 10 imorse..
Får se hur detta fortsätter!

TV-serie drog

2009-02-03 @ 18:01:56


Såg allra första avsnittet av 90210 igår. "Nya Beverly Hills", eller vad är det folk kallar serien?
Den var i alla fall superbra och fick mig intresserad. Jag måste se mer!
.. ännu en serie att följa - precis vad jag behövde! Inte.


Tårtbakelser och hemliga tester

2009-02-03 @ 17:58:13

Idag så fick jag vara med på en elevskyddsombudsträff om Brott och internet i Munktell. Sen fick jag göra ett jobb själv (som nog blev okej!) och hänga med feature, Evelina, på en testgrej som de skulle göra på en viss typ av personer. Kan inte avslöja än men när det kommer så måste ni titta! Det var otroligt roligt och grymt.

Bosse Dennemo, fotograf på Kuriren, sa till mig första dagen när jag träffade honom att "praktikanter måste alltid ha med sig tårta" på skämt. Och idag var det sista dagen för honom denna vecka (och efter det så är jag ju tyvärr borta, känns tråkigt). Så efter lunchen kilade jag in på Amarant och köpte med mig en liten tårtbakelse. Och! Han tyckte om den som tur var ;) dom är så snälla allihopa. Just! Fick vara "handmodell" för en grej också idag. Det blev en otroligt grym bild!

Imorgon kanske det blir kändisar i Stockholm men tyvärr lutar det nog mot att det inte blir det så vi i så fall är hemma sent och är bortbjudna på mat.. Men det finns säkert att göra här i Eskilstuna också :)

Nu har vi precis ätit och så ska jag slänga på mig träningskläder och möta upp Lisa om ett tag. Fys/kondition/boll i Djurgårdshallen med fotbollslaget!

3 februari 2009

2009-02-03 @ 09:17:32

3. Is the magic number.
Idag har Simon & jag vart tillsammans i 2 år och 10 månader snart tre år.. 
Tiden går fort, samtidigt som det känns som att det vart Vi mycket, mycket längre. Det känns som att det alltid vart såhär :)

Bildbomd i tidningen

2009-02-03 @ 07:45:07Två av mina bilder är med på webben idag. Får se vad som blev med i tidningen. Den sista bilden är det garanterat. Plus ett porträtt och förmodligne 350enkäten. Kanske någon från dagiset. Superkul! Får se vad det finns att göra idag.. Bara fyra dagar kvar :( jag vill stanna längre! Även om fem veckor är en lång tid och jag är glad att jag har fått vara där. Men det är så otroligt bra, det är det verkligen..

Release me - Oh Laura

2009-02-02 @ 21:15:48


I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

Naturfoto

2009-02-02 @ 19:06:02Jag vill ha sommar!

Vill inte ha detta "mellanting" längre..

Fotoshoot

2009-02-02 @ 14:13:56

Dagen började med ett ganska svårt uppdrag på en förskola. Personen, läraren, vi pratade med ville inte vara med på bild utan knuffade fram fem barn som skulle ha fått tillåtelse att vara med tydligen. Så börjar vi fota och då skriker hon att en är fel och han får inte vara med. Aha. Bara börja om och innan man känner sig helt nöjd så skriker dom att det är matdags och alla springer iväg. Inte det lättaste men fick ett par bra.. Får se om det blir tidning och webb!

Nu har jag vart utomhus och kollat in platser för nästa fotografering som jag ska få göra ensam, på tre tjejer. Tror att jag har hittat en passande trapp ;) ska vara med på intervjun nu och kolla om jag får ytterligare idéer. Hoppas det blir bra!

Jag tror det var idag, senare på eftermiddagen, som det var en konsert eller liknande också vi skulle på :)

UPDATE
Min egna fotografering på de tre, supertrevliga, tjejerna gick bra och resultat finns i morgondagens tidning (+ webben eventuellt!). Blev rätt nöjd! Inget jobb nu på kvällen utan slutar snart.. Ska köpa mat med Simon, så ska vi hem och laga något gott (och nyttigt såklart!). CSI ikväll, men är så otroligt trött så Simon får nog ladda ner det, haha. Tidig läggning! Känner för att ta en promenad, och sola. Får se vad det blir :)

Min kärlek till dig

2009-02-01 @ 20:18:26


Min sten. Min kärlek från min kärlek. Ett litet bevis.

Fick den för snart exakt ett år sedan, på alla hjärtans dag av min Simon. Den ligger på fönsterbrädan i rummet och varje gång man ser den så blir man påmind.. Om något fint. Snart tre år, älskling <3

Söndagsork

2009-02-01 @ 20:15:10

Blev väckta klockan 11 idag (dock snällare än igår, när en hel insatsstyrka kom och sparkade på dörren!). Frukost och fix, sen tog vi en promenad förbi kiosk, farmor och tillsist R&J för fika. Har hunnit bli klippt idag! Det behövdes verkligen och nu känns det inte lika slitet längre - utan någon större förändring.. Sparar. Så hann vi äta, fixa bilder från gårdagen och så åkte Västergötarna som var kvar.

Nu är jag hemkommen från gympa här i Ärla. Det är så tokigt med träningarna för fotbollen i stan..
Ska fortsätta packa alla miljoner grejer som jag ska ha med hem till Simon i veckan. Det är jättejobbigt! Och så blir det hurmycketsomhelst. Speciellt nu när jag ska hem till Carro på fredag!


Praktik imorgon igen!


Tack, gratisvärlden!

2009-02-01 @ 19:22:48


Fick hem två trisslotter från Gratismode och har redan fått två leveranser från Gratisgodis (+ att jag väntar på en tredje!).
Och när jag slutar med beslutsångesten så blir det presentkort på 700kr på Gratisbio.

Bli medlem du också och välj med presentkort på mer än 60 olika ställen, biobiljetter, godis mm. Allt är 100% gratis från regestrering till att det finns i din brevlåda.

Nämn sannaaek som värvare och få extrapoäng direkt! ♥


Sov sött!

2009-02-01 @ 15:32:25


Vi kommer sakna dig.