Jul -09

2009-12-25 @ 21:04:27

God fortsättning allihopa!
För min del har julen såhär långt har vart toppen! Igår var ju, som Ni förhoppningvis vet, självaste Julafton. Blev en hel del mat, klappar och onyttigheter. Firade med fina nära och kära.

Började med present i julstumpan och därefter frukost.
Sen tog vi på en massa kläder och gick ut i snön. Pulkatajm! Morbror kände sig nog lite kreativ och tog fram deras gamla badkar som inte hunnit slängas än. Och det gick det också. Och fort.
Efter det krävdes torra kläder och så fick småtjejerna hjälp med hår och naglar innan det var dags för första julmiddagen och innan Kalle Anka. Tradition!

När vi nästan hade sett klart på ”Kan du vissla, Johanna?”
så stod det någon skäggig man och knackade på fönstret. De yngre blev exhalterade och mycket klappar delades ut.  Själv har jag fåttmassor. Kläder, pengar, smycken, partyväska, godis, böcker , minneskort till kameran, presentkort med mera. TACK!
Ser fram emot att komma hem och byta med vänner och min Simon!

När allt var öppnat och klart så var det dags för ”Julklappsrace”,
någon tradition som kusinerna kör. Man lägger sina Julklappsrace-paket på bordet och slår tärning. Får man en sexa så får man ta ett paket (så långt lagret räcker). Några får massor, andra inga.
Men! När paketen öppnats så lägger man dem framför sig, sen är det dags att slå tärning igen (nu är det en bestämd tid ocskå). Återigen kastas alltså tärningen och får man en sexa så får man sno ett frivilligt paket från någon. Dast de kan sno tillbaka senare. Riktigt roligt, och extra kul att min godisburk var eftertraktad, haha.

 

När vi var klara med det så var det dags att äta en gång till. Tokgillar julmat! Sillsallad är ju toppen.

Sen slängde vi oss bara på soffan, framför en film och brasa och bara njöt! Precis som det ska vara!

Tusen tack allihopa, för allting! Ni är guld.Kommentarer
Postat av: Lisa

Verkligen superfin bild på dig, kusin! Så söt (:

2009-12-25 @ 23:42:05
URL: http://niosekunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback