Underbar dag igen

2008-08-03 @ 21:19:48

Helt perfekt dag idag igen! Jag vill att det alltid ska vara såhär!

Millan & jag vaknade på den underbart sköna tempurmadrassen och låg och drog oss ett tag. Sen blev det frukost, välja kläder, platta hår, make up mm. Sen åkte vi till Lager 157 för dag 2. Gick runt i alla affärer, shoppade och fikade. Satt och mumsade på våra paninis (Millans med mozarella smakade skit men ändå). Gick inte bara på Lager utan sportaffärer, där det blev Umbro träningsshorts, Scorett Outlet (där jag fick något typ av ryggskott och det kändes som att jag skulle dö!) och på Martins hörna där jag köpte tre Sveatröjor, bilder kommer! Millan shoppade också riktigt fina grejer! Tycker om dig skitmycket bästa vän!

Åkte hem och chillade, provade kläder & hade vår lilla uppvisning för dom andra och fotade! Sen blev det tacos :) alltid lika gott! Sen hade vi lovat att spela fotboll med mina små kusiner - and football it was! Millan & jag vann! Haha! Okej, mot en femåring och hand syster som är sju. Inte lika kul, heh.

Sen tog vi en promenad och nu djurar vi så svetten rinner - på riktigt - en kvart var på en sån där gåmaskin som min morbror och hans snälla familj har! Snart är Millan kvar med sin sista, och andra kvart. Då är det min tur igen!

Efter det så blir det en film. Tror den går på tv 3, om någon hustrumisshandel eller nått. Blir även dusch såklart och sen en kopp te, och så väntar sängen!


Imorgon blir det nog Ulricehamn, för klippning & shopping. Kanske kan träffa Sanna. Hoppas <3 har det asbra, vill inte hem ens :( haha! Jorå! Men har det så himla bra. Blir nog hemresa på tisdag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback