Matchreferat by Sanna från sidan om

2008-08-23 @ 20:25:12

Från Kaik.se:

"Förlust mot serieledarna med 3-1.Första målet är en riktig bjudning.Innan det har Cillan ett skott som tar i underkant ribba och ner,innanför??.Sedan kommer 2-0 på ett inlägg som vi är för passiva på så att dom kan nicka in målet.Spelet i första är ingen höjdare,inte från Stenkvista heller.Andra halvlek blir ingen bättring,utan dom gör 3-0.Maria reducerar sedan med 10 min kvar till 1-3.Vi saknade en del spelare idag.Stenkvista är seriens bästa lag,kanske inte spelmässigt men i tuffhet.Dom vann de flesta närkamperna.Nu måste vi ha bättre uppslutning på träningarna,så vi kan vinna de 5 sista matcherna!!"

Jahapp. Det var deras matchreferat. Tur att ni har mig, haha ;) okej, vi var inte nöjda med första halvlek, och egentligen inte andra heller, men vi spelade inte ens tufft mot dom? Då ska dom se de andra matcherna! Och nog allt måste man kunna spela fotboll om man leder serien obesegrade? Jag tycker det. Kanske, som de säger, inte de bästa spelmässigt, men vi gör det man ska. Vi gör mest mål och vi vinner!

"Betraktaren" ;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Håller helt och hållet med ;) men det märktes att dom blev lite chockade när vi tryckte till dom, för de var de inte beredda på.. Vi är ändå bäst :D

2008-08-24 @ 14:43:24
URL: http://niosekunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback