Mina föräldrar

2007-12-28 @ 21:22:23

Jag älskar mina föräldrar. Tack för att ni finns och för att ni är NI. Ni är dom bästa som finns. Ni finns alltid där och tycker om mig precis för den jag är. Såklart så bråkar vi. Men innerst inne vet vi alla. Jag älskar er. Ni har gett mig ett liv och en hel möjlighet. Som en person sa:

Barn "lånar ut" pengar till sina föräldrar ibland, oftast mindre summor. Men dom är aldrig skyldig dig någonting. Dom har givit en allt.

Ni är verkligen bäst, evig skuld till er.

Nikon, älskade du.

2007-12-26 @ 21:27:23

sitter och väntar. och väntar. och väntar. om kanske fem minuter så har min lilla kamera laddat upp batteriet och då är det bara att köra. åh, jag är jordens lyckligaste med den i min hand! och simon ska bli mitt första foto-offer! :) lyckan är gjord och den kom till mig i en låda som det stod nikon på. åh, jag älskar dig min nya älskling. okej, där kanske det blev lite överdrivet men ni ska bara veta hur lycklig jag är! alla borde få känna det..her precis tagit massa kort nu, dock bara hemma så det blir inga bilder hit, än, för att tillägga! imorgon blir det mer foton, både i ärla och stadens parker och vatten! :) du passar så bra i min hand, jag vill aaaldrig släppa dig, kära kamera. älskar att fotografera!