Torsdagspraktik

2009-01-29 @ 13:51:23

Bild från första veckan på praktiken.

Idag har jag vart så otroligt trött, blev i alla fall glad av att få komma till tidningen. Morgonmöte och en kopp varm o´boy, sen så var jag på topp, nästan. Fick välja mellan lite jobb imorse igen och det slutade med att jag följde med på en presskonferens och fotade lite porträtt, blev bra. Funnits lite småjobb men nu kom det larm så vi får se om det blir något.. Annars väntar lite enkäter och så har jag och bildchefen pratat om egna jobb ill mig nästa vecka :) kul, pirrigt & prestationsångest, haha.

Får se vad som händer på dagen. Simon & jag måste städa lägenheten, laga mat och sånna roliga saker, men så smsade Lisa och frågade om vi skulle ta en fika och promenad.. 

Fick agera "modell", silhuettmodell nu,  till ett speciellt repotage, får se hur det blir ;) Bosse är så duktig så jag är garanterad om att det blir bra. Fick mig dock att tänka på min fotostil (som älskar silhuetter!) och länkarna i min header som också är sånna bilder. Kikade tillbaka igen till mitt bildarkiv på bloggen också. Det har blivit en del bilder! Och många om jag är nöjd över. Skulle vilja fota mer. Allt. Ute, vänner, studion i skolan. Men ta gärna en titt på dom som finns nu. Bilden i mitten i headern!

Kommentarer
Postat av: angelica

mitt lösen, men snälla ta bort kommentaren ifall de "oönskade" skulle gå in och titta eftersom de kan se att du frågat efter det :)

2009-01-29 @ 15:54:24
URL: http://etznerangelica.blogg.se/
Postat av: MATILDA

svar: det har jag fkatist tänkt på förut :D alltså alla mina olika sidor av mig själv, i en och samma bild typ :)ooh, tack!! :)

2009-01-29 @ 17:03:28
URL: http://matildahammar.blogg.se/
Postat av: Lisa

Saknar dig så himlans mycket, det suger..

2009-01-29 @ 20:16:57
URL: http://niosekunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback