Sanna B <3

2008-09-12 @ 17:40:15


Pratar med Sanna, min vän i Västergötland, på msn. Saknar henne enormt mycket & hoppas att vi ses snart igen!

En liten rolig story om hur vi egentligen känner varandra..
Jag var hemma hos hennes grannar, som är mammas bästa kompis och deras familj, med våra grannar och en tjej från dom går över till Sanna´s lillasyster. Så - min granne och Sanna´s lillasyster Elsa - träffas och pratar/leker. Detta är kanske för en 5 år sedan (vild chansning men länge sen är det!). Så säger Elsa att hon har en storasyster som heter Sanna och att vi måste träffas så min granne kommer över och hämtar mig.

Sanna och jag träffas och "Hej, jag heter Sanna", "Hej, jag med" och fortsätter snacka. Sanna är en så himla enkel och snäll person. Önskar att hon bodde så mycket närmare! Vi började prata mer och det visade sig att vi hade ett gemensamt intresse, fiske! Haha, jag vet. Men i alla fall så åkte jag hem coh vi började brevväxla. Sen kom ju lunarstorm, MSN osv. You name it! Och vi höll kontakten. Det händer att vi ringer. Nu har vi inte setts på länge tyvärr..

Sanna, du är saknad.

Kommentarer
Postat av: najjo

Sv: tack så jättemycket ^^,

2008-09-12 @ 17:41:54
URL: http://najjo.blogg.se/
Postat av: Sanna B

Ååååååååh, herregud vad jag sankar dig Sanna! <3333

2008-09-12 @ 17:43:02
Postat av: Lisa

mm, jag vet, jag är ganska duktig på att ha bort saker :( men nån måste ha tagit dom. För man hör ju om man tappar de på marken..Du ska vara med på matchen va? :)

2008-09-12 @ 19:48:02
URL: http://niosekunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback