FREDAGSKVÄLL

2008-09-26 @ 19:55:00

Äntligen. Det är fredag. Det är kväll. Jag är hemma. Jag har det bäst.

Träffade Tilda & hennes Jimmy och gick hem till Simon efter skolan. Han slapp städa & han fick en Helly Hansen jacka för 2000lax. Okej, nu vet ni hur avundsjuk jag är. Själv ska jag behålla min vinterjacka från förra året, men många har sagt att den fortfarande är fin så jag får väl lite på dom! Kan jag lägga pengar på skor, andra kläder och höst/vinter accessoarer istället.

Tog bussen ut till Ärla och träffade lite vänner, sen åkte vi med mamma hem för hon var ändå i "centrum" och köpte pizza åt familjen. Åkte hem och moffade, sen fick jag sminka lillasyster & hennes kompis för de skulle på 'tjejfestkväll'. Smink, håruppsättning och resterande guldspray som vi hade hemma, sen var de fit-for-fight.

Har också vart förbi farmor & mormor med kakorna (som killarna i klassen säljer som deras bidrag till klassresan) och de verkade nöjda. Har även vart duktig och städat mitt rum lite, och skrivit rent anteckningar från svenska lekitionerna. Snart prov igen! 

Sitter och slappar vid laptopen nu, kollar lite inför imorgon. Är glad, och jag hoppas detta kommer bli riktigt bra. Emma ska ju med också :)

Nej nu ska jag ta och sätta mig i soffan med pojkvännen och moffa godis/dricka/chips och bara ha det bäst. Hoppas det är nått bra på TV, annars fick jag ju som sagt OC boxen av Tilda idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback