Överallt!

2008-03-06 @ 15:40:22

Dagen började med frukost på McDonald´s med Carro, Emelie och en alkis som erbjöd oss privatlektioner i matte om vi gav honom 50 spänn (?) sen gick vi till Munktellarenan för att spela minigolf, som vi skulle göra på gympan, men det var fullt så i tre timmar gjorde vi ingenting. Satt i klassrummet och kollade på Andra Avenyn som var lika bra som alltid!

Sen hade vi mediekunskap, han lärde oss lite om kameror och sen hade vi lunch! Efter lunchen skulle vi till en UF mässa (Unga Företagare) och det var massa elever, från bland annat John Bauer som var där och visade smarta och snygga saker. Som underkläder med kondomfickor, egen-designade kläder, p-piller fodral, manikyr, te, ljus och massa annat. Var ganska roligt att se. Natalie och jag gick runt och intervjuade folk tills vi fick skrivkramp.

Sitter hemma hos Simon nu och fötterna är helt slut. Ska vila lite nu, sitta vid datorn och kanske kolla lite på Andra Avenyn. Klockan åtta ska jag vara på Friskis&Svettis för ett träningspass med fotbollslaget, ska bli kul!

Känns som att jag har vart i hela Eskilstuna idag. Mina fötter känner det också.


Kommentarer
Postat av: Emelie

alkis

2008-03-07 @ 08:22:55
URL: http://tomorrowistoday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback